Bursa’da can dostlara 62 ton mama

DAĞDER HABER
0 0

Koronavirüsle mücadele kapsamında işyerini kapatan esnaftan süreçten olumsuz etkilenen vatandaşlara kadar toplumun tüm kesimlerine yönelik destek paketlerini devreye alan Bursa Büyükşehir Belediyesi, sahipsiz sokak hayvanlarını da unutmuyor. Pandemi sürecinde bugün kadar kentin farklı noktalarına yerleştirilen mamamatiklere 62 ton mama konuldu.

 Gündelik hayat şartlarının değişmesi ve gıda işletmelerindeki tüketim kapasitesinin düşmesi nedeniyle yiyecek sıkıntısı çekmeye başlayan can dostları için kentin farklı noktalarına mamamatikler ve su üniteleri yerleştiren Büyükşehir Belediyesi, düzenli olarak bu noktalara yem ve su takviyesi yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışma ile sahipsiz sokak hayvanları da Büyükşehir’in şefkatli elinden yararlanırken, pandemi sürecinde can dostlarına 62 ton mama verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

PANSİYONCULUK EĞİTİMİ BAŞLADI

Uludağ Üniversitesi’nin koordinatörlüğünde Bursa Büyükşehir Belediyesi, Keles Belediyesi ve Dağder ortaklığında yürütülen ve BEBKA tarafından desteklenen “‘Bursa’nın dağ köylerinde doğa sporları ve turizm odaklı kırsal kalkınma uygulamaları” başlıklı projenin eğitim uygulamaları devam ediyor. Pansiyonculuk eğitimi başladı. 26-27-28-29 Aralık 2020 tarihlerinde 21.00 – 23.00 saatleri arasında pansiyonculuk eğitimimiz gerçekleşecektir. Eğitime katılmak için […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/