Bursa’da hindilerin renkleri ve güzellikleri hayran bıraktı

DAĞDER HABER
0 0

Bursa’da kanatlı süs hayvanları yetiştiricisinin beslediği hindiler renkleri ve güzellikleriyle hayran bırakıyor ve yıl başında kesilmekten güzellikleri kurtarıyor.

Dünyanın farklı ülkelerinden rengarenk hindiler getiren Ömer Faruk Erdönmez, bunları üretip satıyor. Güzelliğiyle ön palana çıkan hindileri insanlar yıl başında kesmek için değil, güzelliğini seyretmek için alıyor. Erdönmez’in Amerika’dan getirdiği yumurtalarla ürettiği rengarenk hindileri hobiciler süs hindisi olarak alıp evlerinde besliyor. Ömer Faruk Erdönmez’in yetiştirdiği hindilerin hiç biri yıl başında kesime gitmeyip hobicilerin evlerini süslüyor.

Uzun yıllardır süs hayvanları ürettiğini ifade eden Erdönmez, “Benim bu zamana kadar yetiştirdiğim hindiler yıl başında hiç kesilmedi. Benden hindi alanlar bu hindileri bahçesinde güzel bir görüntü olsun diye alıyor. Ben bu hindilerin yumurtalarını Amerika’dan getirip ürettim. Üç renk hindi yetiştiriyorum. Bu hindiler yıl başında kesilmeyip hobicilerin bahçelerini süslüyor. Bu hindilerin tanesini 180 liraya satmaktayım” dedi.

Kaynak: İHA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursa'da kısıtlama öncesi aynı kuyruk

Bursa’da vatandaşlar kısıtlama öncesi Uludağ’dan gelen sudan doldurmak için kilometrelerce kuyruk oluşturdu. Yıldırım ilçesine bağlı Hamamlıkızık’taki su fabrikasının bahçesinde oluşturulan 90 farklı çeşmeden bidonlarla su doldurmak isteyenler, Değirmenönü, Cumalıkızık ve Hamamlıkızık mahalleleri boyunca uzun araç kuyruğu oluşturdu. Bayilerde 13 lira olan suyu buraya gelerek 2 lira 50 kuruşa dolduran vatandaşlar […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/