Hakkari’de bir askerimiz şehit oldu

DAĞDER HABER
0 0

MSB, Hakkâri / Çukurca bölgesinde üs bölgelerinin ikmali maksadıyla icra edilen intikal esnasında meydana gelen araç kazası sonucu bir askerimizin şehit olduğunu duyurdu.

Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz…

KÜTAHYA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde görev yapan Uzman Onbaşı Osman Güler, görevi esnasında yaşanan trafik kazasında hayatını kaybederek şehit düştü. Edinilen bilgilere göre; şehit Güler’in Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı Ömerbey Mahallesinde ikamet eden ailesine, acı haberi askeri yetkililer ve Tavşanlılı idareciler iletti. Şehidin cenazesinin yarın öğleden sonra Ömerbey Mahallesine defnedileceği öğrenildi. 

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, acı haberle sarsıldıklarını söyleyerek acılı aileye ve Tavşanlı halkına başsağlığı diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Uludağ'daki acı kayıpların 1.yıldönümü

Uludağ’da geçtiğimiz yıl 1 Aralıkta kaybolan ve 17 gün sonra cansız bedenlerine ulaşılan amatör dağcılar Mert Alpaslan ve Efe Sarp’ın Bursalı arkadaşı Ömer Yavuz duygulandıran bir paylaşım yaptı.  Şehir dışında işi olması nedeniyle o gün iki dağcı arkadaşıyla birlikte yürüyüşe çıkamayan Ömer Yavuz , Efe Sarp ile zirvede çektirdiği fotoğrafı […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/