Dulkadiroğlu Belediyesi’nden öğrencilere tablet

DAĞDER HABER
0 0

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, öğrenciler için 200 adet tablet hediye edecek.

KAHRAMANMARAŞ (İGFA) – Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile tablet dağıtımı konusunda protokol imzalayan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, pandemi döneminde her konuda olduğu gibi eğitim alanında da önemli değişiklikler gerçekleştirildiğini kaydetti.

Başkan Okay, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri öncülüğünde başlatılan tablet kampanyasına 200 adet de Dulkadiroğlu Belediyesi olarak katılarak öğrencilerin eğitimine destek olmaya karar verdiklerini söyledi.

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç de eğitim konusunda her zaman pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini dile getirirken, iş dünyasının da bu konuda daha hassas olmasını rica etti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal da ihtiyaçlar ölçüsünde öğrenci kardeşlerimizin elinden tutmaya çalışacaklarını belirtti.

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kayseri'de 15 günde 12 yeni işyeri açıldı

Küresel salgın dolayısıyla kan kaybeden ticari hayat Kayseri’nin Talas ilçesinden yeniden canlanmaya başladı. 2021’e hızlı giren Talas’ta ilk 15 günde 12 yeni işyeri açıldı. KAYSERİ (İGFA) – Pandemi tedbirleri dolayısıyla yavaşlayan ticari hayat, Talas’ta canlanmaya başladı. Yeni yılın ilk 15 gününde 12 yeni işyeri Talas esnafına katıldı. Yeni işyerleriyle birlikte […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/