Siirt’te kardan kapanan 12 köy yolu açıldı

DAĞDER HABER
0 0

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı olan ve kar yağışı nedeniyle kapanan 12 köy yolu, İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmalarıyla yeniden ulaşıma açıldı.

SİİRT (İGFA) – Siirt’in Pervari ilçesindeki 2 bin 100 rakımlı Geçittepe mevkisinde,  yoğun kar nedeniyle bölgedeki 12 köy yolu, ulaşıma kapandı. Köy halkının ihbarıyla bölgeye İl Özel İdaresi bünyesindeki karla mücadele ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaptıkları çalışmayla 12 köy yolunu ulaşıma yeniden açtı.

Siirt genelinde karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, “Pervari ilçemizde yoğun kar yağışı halen devam ediyor. Karla mücadele ekiplerimiz yolların açılması için yoğun bir mesai harcıyor. Gelen tüm ihbarlara anında müdahale ediyoruz ve köy yollarında mahsur kalan araçlar ekiplerimiz tarafından kurtarılıyor” dedi.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Fethiyeli basketbolseverlerden yaylım ateşi

Fethiyeli basketbolseverlerin kurduğu SONPERİYOT48 isimli taraftar grubu Frutti Extra Bursaspor – Lokman Hekim Fethiye Belediyespor maçının ardından sitem dolu bir açıklama yayınladı. FATİH DERELİ Son zamanlarda SMA hastası bebekler için semt pazarlarında tezgâh açıp yardım toplamaya çalışan, engelli vatandaşlar için tekerlekli ve akülü sandalye yardımı yapan basketbolda Fethiye Belediyespor’un cefakar […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/