Kırklareli Kepirtepe’nin geçmişine fotoğraf sergisi

DAĞDER HABER
0 0

Fotoğraf sanatçısı Eren Görgülü’nün Kepirtepe Köy Enstitüsü’nün geçmişle bugünkü halini aynı fotoğraf karesinde birleştirdiği “Geçmiş, Şimdi Kepirtepe” isimli fotoğraf sergisi Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası’nda açıldı.

KIRKLARELİ (İGFA) – Lüleburgaz’da fotoğraf sanatçısı Eren Görgülü’nün “Geçmiş, Şimdi Kepirtepe” isimli fotoğraf sergisi Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası’nda sergilenmeye başlandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergiyi Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli de ziyaret etti. Serginin kurucusu Eren Görgülü’den resimler hakkında bilgi alan Gerenli, Görgülü’yü ortaya koymuş olduğu başarılı çalışmadan dolayı teşekkür etti.  22 Ocak tarihine kadar açık kalacak sergide, vatandaşlar Kepirtepe Köy Enstitüsü’nün yaşadığı değişimi aynı açıdan çekilmiş fotoğraf karesiyle görme imkanına sahip olacak. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kar toprağı entübeden çıkardı

Beklenen beyaz bereket Konya’yı kuşattı. İl genelinde kar yağışı büyük mutluluk oluştururken, çiftçiler bu sevindi en üst seviyede yaşadı. Uzmanlar, “Toprak, entübeden çıktı, umutlar yeşerdi ama yoğun bakım sürüyor” diye konuştu. KONYA (İGFA) – Uzun bir süredir beklenen, geçtiğimiz hafta bir miktar yağsa da şehir merkezinde etkili olmayan kar, nihayet […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/