Denizlililer beyaz örtünün keyfini çıkardı

DAĞDER HABER
0 0

Denizli’de sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı sevinçle karşılanırken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların mağduriyet yaşamaması için kentin dört bir tarafında çalışma yaptı. Parklarda karın keyfini çıkartan vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çekti.

DENİZLİ (İGFA) – Denizli’de sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışında vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için hazırda bekleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri kentin dört bir yanında karla mücadele çalışması yaptı. Aniden bastıran kar yağışıyla birlikte Denizli merkezde Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, Askeri Yol, Ulus Caddesi, Ali Marım Bulvarı, 29 Ekim Bulvarı, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı ve Uğur Mumcu Caddesi’nde çalışma yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ilçelerde de seferber oldu.

Ekipler, Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Bozkurt, Buldan, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Honaz, Kale, Serinhisar ve Tavas ilçelerinin yüksek kesimlerinde karla mücadele çalışması yaparken, kar yağışıyla birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı yeşil alan ve parklar da beyaza büründü. Eşsiz manzaralar kartpostallık görüntüler oluşturdu. Beyaz örtünün kapladığı parklara giden vatandaşlar karın keyfini çıkartırken bol bol hatıra fotoğrafları çekmeyi de ihmal etmedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kayseri Talas'ta can dostları özel ekiple besleniyor

Kayseri’de Talas Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarının aç kalmaması özel ekip kurdu. Ekipler, belirlenen 35 noktaya 150 kilo yiyecek takviyesinde bulundu. KAYSERİ (İGFA) – Talas Belediyesi, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarının aç kalmaması için belirlenen noktalarda yemleme çalışması yaptı. Hava sıcaklığının eksilere düştüğü günlerde besleme noktalarını […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/