ASÜ yönetiminden uzaktan öğretim mesaisi

DAĞDER HABER
0 0

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, eğitim-öğretim faaliyetlerinin uzaktan öğretim modeliyle sorunsuz bir şekilde devam ettiğini söyledi.

AKSARAY (İGFA) – Aksaray Üniversitesi Rektörü Yusuf Şahin, üniversitenin üst yönetimi ve Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) yöneticileriyle bir araya geldi. Güz dönemindeki mevcut durumun istişare edildiği toplantıda çalışmaların istatistiki değerlendirmesi yapıldı. UZEM yönetimi, öğrencilerin çevrimiçi derslere çok büyük oranda katılım sağladığını ve süreç içerisinde ortaya çıkan sorunların da anlık müdahalelerle çözümlendiğini belirtti.

ASÜ’nün, uzaktan öğretime en hızlı adapte olan üniversitelerden birisi olduğunu hatırlatan Yusuf Şahin, sürecin gelecekte nasıl ilerleyeceğini pandemi koşullarının belirleyeceğini dile getirdi.

Toplantıda ayrıca bahar dönemine dair alınacak kararlara ilişkin hazırlık çalışmaları üzerinde duruldu. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kahramanmaraş'ta muhtarlardan 112 Acil çalışanlarına plaket

Kahramanmaraş’ta mahalle muhtarları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek COVID-19 salgını başından bu yana özverili çalışan personele plaketle teşekkür etti. KAHRAMANMARAŞ (İGFA) – Kahramanmaraş’ın metropol ilçesi Onikişubat’ın Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Ramazan Gürbak ve beraberindeki muhtarlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti. COVID-19 salgını başından bu yana özveriyle çalışan personelleri […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/