Aksaray sokaklarında ‘Mehteran’lı moral konseri

DAĞDER HABER
0 0

Aksaray Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle evlerinde kalan vatandaşlar için Mehter Takımı ile moral konseri verdi.

AKSARAY (İGFA) – Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında boş kalan Aksaray sokakları, Mehtaran konseri ile yankılandı. 

Aksaray’ı cadde cadde, sokak sokak dolaşan Mehter Takımı, marşlar ile vatandaşları coşturdu. Mehterana Binicilik Kulübü’nden atlı ekiplerde eşlik etti. Birçok vatandaş, balkonlara çıkarak mehter takımını alkışladı. Kimileri balkonlarda Türk Bayrağı açtı, kimileri cep telefonları ile o anı ölümsüzleştirdi. Konser sırasında mahalleli çocuklara sürpriz hediyeler de dağıtıldı. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.    

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

KİÜ ve Sosyal Bilimler Lisesi'nden iş birliği protokolü

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) ve Sosyal Bilimler Lisesi arasında “sosyal ve bilimsel” işbirliği protokolü imzalandı. KAHRAMANMARAŞ ( İGFA) – Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile Sosyal Bilimler Lisesi arasında, ortak eğitim faaliyetleri yürütülmesini amaçlayan “sosyal ve bilimsel” işbirliği protokolü imzalandı. KİÜ Rektör Yardımcısı ve İnsan ve Toplum […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/