Bayburt Özel İdarespor’un transfer yasağı kalktı!

DAĞDER HABER
0 0

Misli.com 2.Lig’de zor günler yaşayan ve ligin ilk yarısını 14 puanla 19. sırada tamamlayan Bayburt Özel İdarespor’da transfer yasağının kalkmasının sevinci yaşanıyor.

BAYBURT (İGFA) – Transfer yasağının kalkması için mücadele veren Bayburt Özel İdarespor Kulübü Başkanı Şemsettin Çalışkan, yasağı tek başına kaldırarak kulübün önünü açtı. 4 teknik adam ve 17 futbolcuya ait transfer yasaklarını kaldıran Başkan Çalışkan’ın ligin ikinci yarısı için görüşmeleri başlattığı öğrenildi. 

Zonguldak Kömürspor’un başarılı oyuncusu Ramazan Işık ile anlaşan Bayburt Özel İdrarespor’un yeni transferler için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. İkinci yarıya iddialı bir kadro kurmak için hazırlıkları sürdüren yönetimin görüştüğü isimler arasında, Bayburt’u 2. Lige yükselten kadrodan isimlerin de olduğu öğrenildi.Sarı-siyahlı ekip, ligin ikinci yarı hazırlıkları için kamp yapmak üzere Antalya’ya uğurlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursa Valiliği'nden meteorolojik uyarı!

Bursa Valiliği, kentte akşam saatlerinde başlaması beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşları buzlanma ile don olaylarına karşı uyardı. BURSA (İGFA) – Bursa Valiliği, 16 Ocak Cumartesi saat 18:00’dan itibaren 17 Ocak Pazar günü saat 15:00’a kadar geçerli olacak zaman diliminde olası buzlanma ve don olaylarına karşı meteorolojik uyarıda bulundu. Valilikten […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/