Türkiye Kamu-Sen Mardin’den memur zammı eleştirisi

DAĞDER HABER
0 0

Türkiye Kamu Sen Mardin İl Temsilcisi Mesut Üregen, memura yapılan zamları eleştirerek, yapılan artışların ülke gerçekleriyle örtüşmediğini belirtti.

MARDİN (İGFA )- Türkiye Kamu Sen Mardin İl Temsilcisi Mesut Üregen, son 10 yıldır memur maaşları enflasyonun bile altında kaldığını söyledi.

 

 

Memur maaşlarına 2020 yılının tamamı için ortalama 463,86 TL zam yapıldığını aktaran Üregen, memur ve emeklilerin alışveriş yapamaz, en temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamaz hale geldiğini açıklarken, “Her ne hikmetse kamuoyunda sanki memurların bir eli yağda bir baldaymış gibi afaki maaş rakamları dolaşmaktadır. Halbuki kamuoyundaki rakamlarla memurlarımızın eline rakamlar arasında dağlar kadar fark vardır” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siirt'te ölümlü kazalarda büyük düşüş

Siirt’te meydana gelen ölümlü trafik kazalarında yüzde 75 oranında azalma meydana geldi. SİİRT (İGFA) – Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabından 2020’de ölümlü trafik kazalarının yüzde 75 azaldığını paylaştı. Siirt İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yol kullanıcılarının trafik kurallarına uyma oranının artması sonucunda il genelinde meydana gelen ölümlü trafik kazaları […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/