Bursa yılın ilk meclisini bandoyla açtı

DAĞDER HABER
0 0

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yılın ilk meclis toplantısını bando eşliğiyle gerçekleştirdi.

BURSA (İGFA) –  Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Yıldırım Beyazıt Salonu’ndaki toplantıyı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yönetti. TBMM’nin 2021 yılını İstiklal Marşı yılı ilan etmesi nedeniyle Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı ile açılan mecliste konuşan Başkan Aktaş,  2021 yılında İstiklal Marşı, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy ve Kurtuluş Savaşı nedeniyle farklı etkinlikler düzenleyeceklerini açıkladı. Bu konuda TBMM’de karar alındığını ve 2021’in ‘İstiklal Marşı Yılı’ olarak kabul edildiğini belirten Başkan Aktaş, “Türkiye genelinde olacağı gibi Bursa’da da ‘alınan bu karar doğrultusunda’ farklı programlara ev sahipliği yapmış olacağız” dedi.

Ayrıca meclisin ilk oturumunda Uludağ’ın zirvesinde yıpranan Türk Bayrağı’nı yenisiyle değiştiren Mesut Ceylan, Yüksel Esen ve Hüseyin Aktaş ‘ayın vatandaşı olarak’ seçildi. Başkan Aktaş, cesur dağcılara Türk Milleti’nin bağımsızlığını temsil eden bayrağa gösterdikleri saygı nedeniyle teşekkür ederek, birer plaket takdim etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Ardahan'da kayısı kolisinin içinden tarihi eser çıktı!

Ardahan İl Jandarma Komutanlığı, ihbar üzerine durdurulan yolcu otobüsünde kayısı kolisi içerisine saklanan Bizans dönemine ait 247 parça tarihi eser ele geçirildi. ARDAHAN (İGFA) – Ardahan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, gelen ihbar üzerine Çamlıçatak yol kontrol noktasında bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüsün bagajındaki koliye […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/