Kayseri’de metan gazı ile elektrik enerjisi üretilecek

DAĞDER HABER
0 0

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Beydeğirmeni Besi Bölgesi’nde, hayvansal atıklardan biyometanizasyon yöntemi ile metan gazı ve bu gazın tamamından elektrik enerjisi üretecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. tarafından Beydeğirmeni Mahallesi Besi ve Hayvancılık Bölgesi’nde yönetmelik ve şartname hükümlerine göre, 4.5 MW Biyogaz Tesisi yapımı işi 26 Ocak’ta ihaleye çıkacak. Bu kapsamda ihale, tüm yatırımların yapılması, 30 Haziran Çarşamba gününe kadar gerekli tesislerin kurulması, geçici kabulünün yapılması, 29 yıllığına işletilmesi ve idarenin devredilmesi işleri, pazarlık usulü artırma sureti ile gerçekleştirilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Enerji Bakanı'ndan Başkan Büyükkılıç'a övgü

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘Belediyelerde Yenilebilir ve Akıllı Enerji Uygulamaları’ toplantısında Türkiye’ye örnek olacak çalışmalardan bahsederken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de Büyükkılıç’ın çalışmalarını örnek gösterdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde ‘Belediyelerde Yenilebilir ve Akıllı Enerji Uygulamaları’ toplantısı video konferans […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/