Bursa’da ulaşımda vize muafiyeti 31 Mart’a uzatıldı

DAĞDER HABER
0 0

Bursa Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde engelliler ve 65 yaş üstü vatandaşların toplu ulaşımda bir sorun yaşamamaları için geçtiğimiz 31 Mayıs’ta başlattığı vize muafiyeti uygulamasını 31 Mart’a kadar uzattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Burulaş, toplamda 74 bin engelli ve engelli refakatçisi ile 210 bin 65 yaş üstü vatandaşın vizelerini ücretsiz olarak 31 Mart’a kadar yeniledi. Böylelikle rapor almakta güçlük çeken engelli vatandaşlar ile 65 yaş üstü vatandaşların toplu ulaşımdan rahatlıkla yararlanmalarına imkan sağlandı. Vizeleri otomatik olarak ücretsiz yapılan engelli, engelli refakatçisi ve 65 yaş üstü vatandaşlar ulaşımdan sorunsuz şekilde yararlanmaya devam edebilecek. Aynı uygulamadan sokağa çıkmalarında saat sınırlaması bulunan 65 yaş üstü vatandaşlar da yararlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kahramanmaraş'ta Güneşevler Camine destek

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Güneşevler Mahallesi’nde özlemle beklenen cami projesinin temel atıldı. Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, bölgesinde inşa edilen cami ve ibadethanelere desteğini sürdürüyor. Güneşevler Mahallesi’nin en önemli eksiği olan cami için mahalle sakinlerinin girişimleriyle çalışma başlatıldı. Belediye Başkanı Necati Okay, temel atma çalışmalarına iş makinası desteği sağladı. Güneşevler Mahalle Muhtarı Mehmet […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/