Aksaray’da projeleri yerinde incelediler

DAĞDER HABER
0 0

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte yapımı devam eden projelerde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Bedriye Medresesi’nde değerlendirmelerde bulunan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve beraberindekiler, Sevgi Evleri projesinin yapıldığı inşaat şantiyesinden sonra sırasıyla, Fen İşleri Şantiyesi, TOKİ Kapalı Pazar Alanı, Kitap Konakları, Yeni Mezar Yeri, Bedir Muhtar Külliyesi, Kalanlar Köprüsü ve Kalanlar Millet Bahçesi’nde çalışmaları yerinde inceledi. Projelerde vatandaşların nasıl daha verimli şekilde kullanabileceğinin istişaresini yaptıklarını anlatan Başkan Dinçer, “Bizler, yaptığımız her çalışmayı istişarelere dayalı yapıyoruz. Ortak akıl ve istişarelerle ortaya koyduğumuz projelerimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilecek nitelikte oluyor” dedi. Dinçer ve beraberindekiler, kent merkezindeki proje incelemeleri ardından belediyeye ait halk otobüsü ile Hasan Dağı’nda vatandaşların piknik yapabilecekleri mesir alanındaki çalışmaları takip etti. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kayseri Melikgazi'den AK Parti teşkilatına sunum

Kayseri’nin Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine 2020 yılı yatırım ve hizmetleri hakkında görsel sunum eşliğinde bilgiler verdi. AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke’nin de katıldığı toplantıda konuşan Başkan Mustafa Palancıoğlu, Kayseri’nin Melikgazi Belediyesi’nin çalışmalarında asfalt, ağaç dikimi, yaya yolları ve temizlik […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/