Batman’da silah şebekesine operasyon

DAĞDER HABER
0 0

Batman’da kuru sıkı tabancaların namlusunu değiştirerek silahlara atış kabiliyeti kazandıran ve ticaretini yapan şebekeye yönelik polis tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmatı ele geçirilirken, 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Seyithan Çetin / Sonsöz Gazetesi

Batman’da Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kuru sıkı tabancaların namlusunu değiştirerek silahlara atış kabiliyeti kazandırıp ruhsatsız silah ticareti yapan şebekeye yönelik bir araç ve atölyeye dönüştürülmüş depoya operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda, 126 ruhsatsız tabanca, 162 şarjör, 18 farklı ebatlarda fişek, 80 ağzı açık namlu, 16 silah gövdesi, 17 sürgü, 62 soğuk kaynak yapıştırıcı, 36 kabza plastiği, 1 pres makinesi, 1 mengene takılı tezgah, 1 matkap tezgahı ve makinesi, 2 kumpas, 2 taşlama makinesi, 2 spiral makinesi, 1 matkap, çok sayıda silah parçaları ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli şahıstan 2’si adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, 2 şahıs ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bayburt'ta gazetecilere nezaket ziyareti

Bayburt’ta görev yapan gazetecileri çatı kuruluşları olan Gazeteciler Cemiyeti’nde ziyaret eden Saadet Partisi, Gelecek Partisi ile Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yöneticileri, bu özel günlerini kutladı. Bayburt Gazeteciler Cemiyeti, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gün boyu ziyaretçilerini ağırladı. Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/