Ankara’da Başkan Şimşek e-ders yaptı

DAĞDER HABER
0 0

Ankara’da Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, öğrencilerle birlikte Zoom üzerinden buluşarak, yerel yönetimler dersini işledi.

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde kendisine ulaşan Sosyal Bilgiler öğretmeninden gelen isteği kırmayan Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, öğrencilerle online ders yaptı. Geri dönüşüm ve kuraklık üzerine çocuklardan gelen soruları yanıtlayan Başkan Şimşek, Gri Suların Geri Kazandırılması Projesi’ni anlattı. Projenin Türkiye’de ilk kez bir belediye tarafından hayata geçirildiğini ve gelecek nesillere daha güzel bir ülke bırakmak için örnek olduğunu kaydeden Başkan Şimşek, Ankara’ya ve suyuna sahip çıkmak için Gölbaşı’nda yapılacak olan her yeni yapı, gri suların geri dönüşümüne uygun olarak inşa edildiğini söyledi. Başkan Şimşek, çocuklara evlerinde su tasarrufu yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

TÜGİAD'a ilk kadın başkan

Türkiye Girişimci İşinsanları Derneği’nde (TÜGİAD) ilk kadın Başkanı Nilüfer Çevikel görevine başladı. Türkiye çapında 800’den fazla üyesi ile 60’ın üzerinde sektörü temsil ederek yıllık 15 milyar dolarlık ihracat ve 23 milyar dolarlık ithalata yön veren TÜGİAD’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Çevikel, katma değerli üretim yapan, ‘yükte hafif, pahada ağır’ ihracatı […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/