İGFA’dan Kilis Belediyesi’ne ziyaret

DAĞDER HABER
0 0

İnternet Gazetecileri Federasyonu Haber Ajansı (İGFA) Kilis İl Temsilciliği, hazırladığı projelerle Kilis’e katma değer sağlayan Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erkmen’i makamında ziyaret etti.

Kilis’te aynı zamanda Kilise Basın Cemiyeti Başkanlığı da yapan İGFA Sosyal İlişkiler Başkanı Nezir Çağlar, İGFA İl Temsilcisi Burak Özdemir ile birlikte Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erkmen’i makamında ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı Erkmen’in Kilis için bir şans olduğunu dile getiren İGFA Sosyal İlişkiler Başkanı Nezir Çağlar, bir çok Kilisli’den daha fazla düşünmesinden ötürü Erkmen’i tebrik etti. İGFA’nın hedeflerini ve çalışmalarını paylaşan Çağlar’ı kutlayan Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erkmen ise, Kilis’in kısıtlı imkanlarında mesleki anlamda bir çok başarılı çalışmaya imza atan Nezir Çağlar’ın, İGFA’nın kuruluşunda yer almasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Erkmen, İGFA İl Temsilciliği’ne atanan Burak Özdemir’e de çalışmalarında başarılar diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bayburt'ta Başkan Pekmezci’den gazetecilere ziyaret

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, görev yapan basın mensuplarına hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Bayburt’ta aynı zamanda 1991 yılında kurucu üyelerden olan Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyaret eden Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, gazetecilerin günlerini kutlarken, yerel yönetime yönelik çalışmalarını da anlatma fırsatı buldu. […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/