Batmanlı gazetecilere 10 Ocak ziyareti

DAĞDER HABER
0 0

Batman Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili ve Valilik Basın Müdürü Vahap Asma, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde Batman Çalışan Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

Batman Sonsöz Gazetesi’nde gerçekleşen ziyarete Gap Gazetesi Sahibi Mansur Obut, Demokrat Gazetesi Sahibi Nimet Dal, Haber Gazetesi Sahibi Ferhat Malgir, Güncel Gazetesi Yazarı Halit Beytüt, Pusula Gazetesi Temsilcisi Şükrü Yıldırım, Anadolu Ajansı (AA) Temsilcisi İbrahim Toprak, TRT Temsilcisi Hacı Şirin Yılmaz ve saha muhabirleri katıldı.

GAZETECİLER, KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYOR
10 Ocak Günü’nde gazetecilerle bir araya gelen Bilgili ve Asma, Vali Hulusi Şahin’in selamlarını iletti. Gazetecilik mesleğinin önemine dikkat çeken Batman Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili, gazetecilerin, devlet kurumları ile toplum arasında köprü görevi olduğunu belirtti. Başkan Yardımcısı Bilgili, Vali Şahin’in estiği üzerine gazetecilere hediye takdiminde bulundu. Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay,  Batman Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili ve Valilik Basın Müdürü Vahap Asma’ya nezaketlerinden ötürü teşekkür etti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kayseri Melikgazi'de yeni bağlantı yolu çalışmaları

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde Abdülhamid Han Bulvarı’nı Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı’na bağlayacak olan 1 kilometre uzunluğundaki bağlantı yolunun altyapı çalışmaları başladı. Kayseri Melikgazi Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nde gidiş-geliş şeklinde yaya yolları ve bisiklet yolu ile nitelikli bir yolu kazandıracaklarını açıkladı. Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 2020 yılında 170 kilometre asfalt serimi […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/