İnegölspor Ankara Demir’e hazırlanıyor

DAĞDER HABER
0 0

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta yer alan İnegölspor erteleme maçında karşılaşacağı Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

İnegölspor, 11’nci hafta erteleme maçında 14 Ocak Perşembe günü saat 13.00’te deplasmanda karşılaşacakları Ankara Demirspor maçı için hazırlıklarını tesislerinde sürdürüyor.

Bordo Beyazlı ekibin antrenörü Özgür Şahin, çalışmaların sürdüğüne dikkat çekti. Sakat oyuncuları bulunmadığını, Ahmet Hakan Şahin’in de uzun bir aradan sonra takımla çalışmalara kontrollü şekilde başladığini hatırlatan Şahin, kart cezalıları nedeniyle eksikleri olduğunu vurgularken, “Gökhan Kurumuş kırmızı,  Bünyamin ve Ali Aydemir sarı kart cezalısı. Kalan sporcularımızla yakaladığımız bu güzel havayı devam ettireceğiz. Oyun olarak mücadele olarak yükselen bir çizgimiz var. Son 3 maçta sonuç da almaya başladık. Ankara Demir maçında boşta olan bir 3 puan var. O 3 puana talibiz. Rakibimizi analiz ettik” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Ünlü müzisyen ormanlar için söyledi

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürüğü, “Yeşil Vatan” kampanyası kapsamında hazırlanan söz ve bestesi piyanist Yücel Arzen’e ait olan “Yeşil Vatan Türkiye” şarkısının klibini yayınladı. Ünlü müzisyen ve piyanist Yücel Arzen bu sefer ormanlar için söyledi. Geçen yıl yayınladığı Ayasofya şarkısı ile dikkatleri üzerine çeken Yücel Arzen, söz ve […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/