Kestanenin şekere dönüşüne yerinde tanık oldu

DAĞDER HABER
0 0

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Kardelen Kestane Şekeri üreticisi İlka Şekerleme’yi ziyaret etti.

Bursa’da “Kardelen” markasının yanı sıra Yaylacık ve Cardelion markalarıyla da faaliyet gösteren İlka Şekerleme’yi üretim tesislerinde ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, kestanenin şekere dönüş öyküsünü yerinde görme imkanı buldu. Nilüfer’in Yaylacık Mahallesi’ndeki üretim tesisinde teknolojik imkanlarla hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun üretim yapan tesislere hayran kalan Milletvekili Kılıç, kestane şekeri dendiğinde ilk akla gelen kentin Bursa olduğunu ve birçok marka gibi Kardelen’in de yöresel lezzeti tüm Türkiye’ye ve dünyaya tanıttığını söyledi.  

İlka Şekerleme Genel Müdürü Mümin Akgün ise, 30’a yakın ürünü sayılarını her geçen gün artırdıkları satış mağazaları, satış noktaları ve bayileri aracılığı ile tüm Dünyadaki tüketicilerin beğenisine sunduklarını anlattı. Akgün, kestane şekeri ile üretim kültürüne zenginlik kattıklarını ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kilis'te zor durumda olan aile yardım bekliyor

Kilis’in Karataş semtinde ikamet eden ve zor durumda olan aile yardım bekliyor. Kilis’te 2’si bebek 6 kişilik aile kendilerine yardım elinin uzanmasını bekliyor. Gelen ihbar üzerine konuyu yerinde değerlendiren Ajans Temsilcisi, Kilis’in Karataş semtinde ikamet eden 6 kişilik ailenin, gerek sağlık, gerekse maddi durumlarının gerçekten içler acısı olduğuna şahit oldu. […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/