MHP’li Çölkesen: “Vefakar gazeteciler göz ardı edilemez”

DAĞDER HABER
0 0

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, basın mensuplarının ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü” kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mustafa Çölkesen mesajında şu ifadeleri kullandı: “Gazetecilik fedakarlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir.Türk basını milli mücadele yıllarında milli birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde görevini en iyi şekilde yerine getirmiştir. Günümüzde de her türlü imkansızlıklara rağmen ayakta kalmaya çalışan vefakâr gazetecileri göz ardı etmemiz mümkün değildir.

 Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır.” Yine Liderimiz Sn.Devlet Bahçeli’nin belirttiği gibi “Şüphesiz demokrasi haber alma ve ifade özgürlüğüyle güçlenir ve zenginlik kazanır. Binbir güçlükle mesleklerini icra etmeye çalışan değerli gazetecilerimizin çabaları takdir edilmesi gereken bir durumdur.

Bu anlamlı günde basın şehitlerimizi rahmetle anıyorum.Öncelikle Aksaray’ımızın değerli gazetecileri olmak üzere tüm gazeteci arkadaşlarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü” kutluyorum, her birine, huzurlu ve başarılı bir meslek hayatı diliyorum.”

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siirt'te sanayi işletmelerine yıllık işletme cetveli uyarısı yapıldı

Siirt’te yıllık işletme cetvellerini 30 Nisan’a kadar vermeyen sanayi işletmelerine para cezası uygulanacak. Siirt Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünden yapılan açıklamada, sanayi işletmelerinin yıllık işletme cetvellerini bildirmeyle yükümlü olduğu, vermeyen işletmelere ceza uygulanacağı belirtildi. Bilgilerin sisteme girilmesinde sorun yaşanmaması için son güne bırakılmaması, sisteme doğru ve kolay giriş yapılabilmesi için giriş […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/