Marius Sumudica ile Gaziantep FK zirvesinden geçici çözüm çıktı

DAĞDER HABER
0 0

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, kulübü ile anlaşmaya varamadığını ve Suudi Arabistan’a dönme olasılığının yüksek olduğunu açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından Rumen teknik adam ile yönetim, Kayseri’de bir araya geldi. Zirveden ise geçici bir anlaşma çıktı.

Gaziantep FK’yı Süper Lig’de zirve yarışına ortak eden Rumen teknik adam Marius Sumudica ile Antep ekibi yol ayrımına girmişti.

Rumen medyasına konuşan Sumudica, “Çok büyük bir ücret teklif ettiler, bunu öylece görmezden gelemezsiniz. Önümüzdeki hafta muhtemelen takımdan ayrılacağım. Teklif edilen ücret çok yüksek. Bu akşam son bir görüşme olacak ama devam edemeyeceğimizi biliyorlar. Ben sözleşmem bitene kadar burada kalmayı çok istedim fakat onlar beni sürekli erteledi.” şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

SEZON SONUNA KADAR

Marius Sumudica ile yönetimin toplantısı sona erdi. Gaziantep FK Yönetimi, Sumudica’ya aldığı ücrete iyileştirme yaparak yeni sözleşme teklif etti. Rumen hoca teklifi değerlendireceğini söyledi. Öte yandan; Marius Sumudica sezon sonuna kadar Gaziantep FK’da kalacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Gaziantep'te 3 yıl içinde 13 yeni hastane hizmete girecek

Gaziantep Valisi Davut Gül, yapımı devam eden Şehir Hastanesi dahil önümüzdeki 3 yıl içinde 13 yeni hastanenin hizmete açılacağını duyurdu. Gaziantep Valisi Davut Gül, şehirde yapımı devam eden bin 875 yatak kapasiteli Şehir Hastanesi’nin yanında ayrıca; Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 250, Nizip’te 400, 25 Aralık Hastanesi’nde 300, Cengiz Gökçek’te 300, […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/