KBC Başkan vekili Abdullah Alpdağ’dan 10 Ocak mesajı

DAĞDER HABER
0 0

Serhat Kilis Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni aynı zamanda Kilis Basın Cemiyeti Başkan Vekili Abdullah Alpdağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

İlkeli, tarafsız ve araştırmacı bir medyanın, ülkenin demokratik gelişmesine doğrudan katkı yaptığı gibi yöneticileri uyarıcı ve yol gösterici yayınların kamu hayatını da önemli yönde etkilediğini belirten Kilis Basın Cemiyeti Başkan vekili Abdullah Alpdağ, “Basın çalışanlarının sorumluluğu ve mesleki etik ilkelerine bağlılıkları basın kuruluşlarının kurumsallaşmaları açısından büyük önem taşımaktadır. Basınımızın gösterdiği gelişmede, şüphesiz en büyük pay, görevini fedakarca yapan basın çalışanlarına aittir. Mesleklerinin zorluklarına rağmen üstün bir hizmet anlayışı ve fedakârlıkla vazifelerini ifa eden basın çalışanları hukukun evrensel standartları, kişi haklarına ve özel hayata saygı, doğru ve tarafsız haber verme ilkelerinden asla taviz vermemelidir. Basın ahlak kuralları doğrultusunda kamuoyunu bilgilendirmek, bunun yanı sıra toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu yerine getiren siz değerli meslektaşlarımızın ayrıca çalışma arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, sağlık ve başarılar dilerim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursa Yıldırım'da Mevlana dönüşümünde çözüm arayışı

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteğiyle hayata geçirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında yüzde 100’lük gönüllülüğü sağlamak amacıyla anlaşmaya varılamayan hak sahipleri ile yeniden bir araya geldi. 2 etap olmak üzere bin 250 konutun planlandığı ‘Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. etapta 650, 2. etapta ise 600 […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/