Foto muhabiri Coşkun Aral ile mobil imza

DAĞDER HABER
0 0

Mobil fotoğrafçılığın lideri olan OPPO, başarılarıyla dünyada adından söz ettiren foto muhabiri Coşkun Aral ile işbirliği yaptı.

Mobil fotoğrafçılık kavramı, modern ve profesyonel fotoğrafçılık alanında her geçen gün daha çok önem kazanırken OPPO’nun pratik, fonksiyonel ve kullanım kolaylığı sunan modelleri, bu teknolojik evrimi olumlu yönde etkiliyor.

Sahip olduğu üstün kamera özellikleriyle mobil fotoğrafçılığın lideri olan OPPO, başarılarıyla dünyada adından söz ettiren foto muhabiri Coşkun Aral ile işbirliği yaptı. İş birliği kapsamında Coşkun Aral, OPPO’nun tüm akıllı ürünlerini inceleyecek ve YouTube kanalında çekmiş olduğu videolarını OPPO’ya özel bir playlist altında yayınlayacak. 
Coşkun Aral’ın hazırladığı OPPO ile Hayatım Benim Koleksiyonum playliste : https://youtube.com/playlist?list=PLG3BX7SjVuyjkRKrzXkraAxWtgQEw85Ma
linkinden ulaşılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bilim kurulu üyesinden 'maske' açıklaması

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Recep Öztürk, maskelerin çıkarılma zamanına ilişkin açıklama geldi. Özay Şendir ile İnce Ayar programının konuklarından Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Recep Öztürk, aşı çalışmalarında gelinen son durumu […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/