Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’den gazetecilere tebrik

DAĞDER HABER
0 0

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer mesajında, basın kuruluşlarının kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi hususunda önemli görevler üstlendiğini söyledi. Gazeteciliğin fedakârlık isteyen bir meslek olduğunu belirten Başkan Dinçer, “Gazeteciler, kamu yararını gözeterek toplumun haber almasında gece gündüz demeden ağır şartlar altında da görev yapabilmektedir” ifadelerini kullandı.

Kamuoyunun tarafsız, objektif, doğru bilgilendirilmesi için mesai dinlemeden görev yapan basın mensuplarının aynı zamanda kamu görevi üstlendiğini de belirten Başkan Dinçer, “Günümüzde yazılı ve görsel medyanın yanında internet ve sosyal medya büyük önem kazandı. Basın mensuplarımız, hem yerel hemde ulusal düzeyde mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları çerçevesinde ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla görevlerini en iyi şekilde yerine getirmektedir. Zaman mefhumu olmaksızın sürdürdükleri zorlu çalışmalarında tüm basın mensuplarımıza kolaylıklar diliyorum. 

Her koşulda görevlerini sürdüren basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken vefat eden basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kilis'in Koronavirüs başarısı

Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı verilere göre Kilis, Koronavirüs vaka sayısının en fazla azaldığı il oldu. Sağlık Bakanlığı’nın verilerini değerlendiren AK Parti Kilis İl Başkanı Av. Murat Karataş, Türkiye’de COVID-19 vaka sayısının en fazla azaldığı il olma unvanını elde ettiklerini kaydetti. Bu başarıda emeği geçenlere teşekkür eden Karataş, “Başta tüm kahraman sağlık çalışanlarımıza, güvenlik […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/