Bursa’da iki kardeş, koronadan hayatını kaybetti

DAĞDER HABER
0 0

Bursa’nın Gemlik ilçesinde ikamet eden 69 yaşındaki Emin Özdemir ile kardeşi Hikmet Özdemir, 13 gün arayla koronavirüse yenik düştü.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesine bağlı Paşalı köyü Demiroğlu Mahallesi nüfusuna kayıtlı Bursa’nın Gemlik ilçesinde ikamet eden 69 yaşındaki Emin Özdemir ile kardeşi Hikmet Özdemir, 13 gün arayla Covid-19 hastalığına yakalandı.

İlk olarak hastalığı Hikmet Özdemir yakalanarak Gemlik’te hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Hikmet Özdemir hayatını kaybederken, 13 gün sonra kardeşi Emin Özdemir de aynı hastalıktan dolayı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.İki kardeş, 13 gün arayla Bursa’da Gemlik ilçesinde toprağa verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Yeni yıl öncesi Bursa dahil 6 büyükşehirde özel güvenlik personeli denetlenecek

Yeni yıl öncesinde Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul ve İzmir’de özel güvenlik personeline yönelik denetim yapılacak. Emniyet Genel Müdürlüğünden (EGM) yapılan açıklamaya göre, 31 Aralık perşembe 21.00’de başlayacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde alışveriş merkezleri, otogar, gar, yüksek hızlı tren garları ve vapur iskeleleri denetlenecek. Bu alanlarda, mevcut özel güvenlik uygulamaları […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/