Nilüfer’den müzisyenlere destek

DAĞDER HABER
0 0

Salgın sürecinden olumsuz etkilenen müzisyenlere destek olmak için ‘müzik yaşasın’ etkinliği başlatan Nilüfer Belediyesi, yeni yılda sosyal medya hesaplarını sahneye çevirerek Bursalı müzisyenler ile dinleyicileri sanal ortamda buluşturacak.

Başvuruları 21 Aralık 2020 tarihinde başlayacak etkinlikte yer almak isteyenlerin www.nilufer.bel.tr/yasasinmuzik adresindeki başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. ‘müzik yaşasın’ etkinliği, salgın dolayısıyla iş kaybına uğrayan, profesyonel olarak müzik yapan ya da müzik bölümünde eğitim alan öğrenci ve mezun kişi ile gruplara açık olacak. Başvuru yapanların 18 yaşını doldurmuş olmaları ve Bursa merkez sınırları içinde ikamet etmeleri gerekiyor. Sahnede performans için gerekli ses ve ışık düzeni Nilüfer Belediyesi tarafından karşılanacak ancak sanatçılar sahne performansları sırasında kendilerine ait enstrümanları kullanacaklar.

Müzik İnsanları Derneği ile ortak gerçekleştirilecek etkinliğe yapılan başvuruları, Müzik İnsanları Derneği ve Nilüfer Belediyesi müzik eğitmenlerinden oluşacak seçici kurul değerlendirecek. Belirlenen müzisyenler cuma akşamları Nilüfer Belediyesi’nin youtube ve facebook kanallarından online konser verecek.

Kaynak: İHA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursa'da yaban domuzu şehre indi

Bursa’da, kısıtlamanın devam ettiği saatlerde domuzun yerleşim yerlerine inip, yiyecek aradığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Mudanya ilçesi Yeni Mahalle’de öğlen saatlerinde yerleşim yerindeki caddeye inen domuz, yol kenarındaki yeşillik alanlarda yiyecek aradı. Bu anlar, çevrede oturan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Domuzun, uzun süre kaçmadan yiyecek araması […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/