UEDAŞ’tan kesintisiz mesai

DAĞDER HABER
0 0

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 5 milyonluk bir nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ, SCADA sistemleri sayesinde de tüm şebekeyi uzaktan kontrol ve izleyerek elektrik kesinti sürelerini minimuma indiriyor.

Kış mevsiminin etkilerini göstermesiyle birlikte sokağa çıkma kısıtlamalarını da fırsata çeviren ekipler, kırsal bölgelerdeki çalışmaları yoğunlaştırıldı.

Geniş araç filosu ve deneyimli ekipleriyle en zorlu bölgelere bile ulaşan UEDAŞ, kesintisiz enerji için 7/24 esasıyla sahada yer alıyor.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), 50 bin kilometreyi geçen hat uzunluğu ve 25 binin üzerindeki trafosuyla kesintisiz enerji hizmeti sağlıyor. Sokağa çıkma kısıtlamalarında da hizmet bölgesindeki kırsal mahalleleri besleyen enerji nakil hatlarına bakım yapılırken, aydınlatma direklerinin de rutin kontrolleri sağlanıyor.

Kaynak: İHA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursa'da ağaçtaki not ve para şaşırttı

Bursa’nın İznik ilçesinde bir zeytin ağacında asılı bulunan not herkesi hayrete düşürdü. Ağaca asılan bir poşetin içinde 150 TL ve bir not bulundu. Notun üzerinde, “Yapraklarınızı almak zorunda kaldım. Ailem koronaya yakalandı. Hakkınızı helal edin” yazıyordu. Son zamanlarda uzmanlar zeytin yaprağının çayı yapıldığı takdirde koronaya iyi geldiğini açıklamışlardı. Geçimini yüzde […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/