Bakü’de ‘KARABAĞ’ zaferi

DAĞDER HABER
0 0

Azerbaycan ordusunun Dağlık Karabağ’da elde ettiği zafer dolayısıyla başkent Bakü’de zafer kutlaması düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı askeri geçit töreninde Türk askerleri de yer aldı. 

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de bugün, Azadlık Meydanı’nda zafer kutlaması düzenlendi.

Törende Bayraktar İHA ve SİHA’lar da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabağ zaferi kutlamasında konuştu, Azerbaycan’ın 44 günlük destansı bir mücadele verdiğini söyledi. “Azerbaycan, kardeşim İlham Aliyev’in dirayetli liderliği altında inşallah destan yazmaya devam edecektir. Azerbaycan’ın topraklarını işgalden kurtarmış olması, mücadelenin bittiği anlamına asla gelmiyor” dedi.

Törende konuşma yapan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, ”Bu görüntü bizim dostluğumuzu gösteriyor. Türkiye Azerbaycan’a desteğini hiçbir zaman esirgemedi” ifadelerini kullandı.

Dağlık Karabağ Zaferi’ne ilişkin de, ”Topraklarımızı işgal eden Ermenistan gereken cevabı aldı. Şuşa kurtarıldıktan sonra düşmanın beli kırıldı” dedi.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bursa'da şiddetli kuraklık! Meteorolojiden korkutan harita...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün eylül ve kasım ayları arasındaki üç aylık ve kasım ayı kuraklık haritalarına göre, Türkiye’nin önemli bölümünün yağış almadığı, olağanüstü, çok şiddetli ve şiddetli kuraklık yaşandığı görüldü. Meteorolojinin haritasında Bursa’nın şiddetli kuraklık yaşadığı görülüyor. Uzmanlar su kaynaklarının korunması için özellikle yüzde 75-80’i bulan vahşi tarımsal sulamanın tehlikelerine dikkat […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/