Büyükorhan’dan caddeye ‘Dağlık Karabağ’ ismi

DAĞDER HABER
0 1

Büyükorhan Belediye ilçede bulunan caddenin ismini değiştirerek Azerbaycan’ın destan yazarak geri aldığı Dağlık Karabağ olarak değiştirdi.

İki ülkenin kardeş olduğunu ifade eden Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz, “Mecliste bulunan bütün gruplarımızla ortak karar alarak Azerbaycan’daki kardeşlerimize verdiğimiz desteği göstermek istedik. Biz 83 milyonun duygularına tercüman olmak istedik. Türkün askeri ve ordusu tarihinde olduğu gibi destanlar yazmaya devam ediyor. Dağlık Karabağ bunun son örneğidir. Türk ordusunun kazandığı zaferleri Türk ordusuna satılmış diyenlere ithaf etmek istiyoruz. Dünyanın en şerefli ordusuna dil uzatanlara bu zaferleri ithaf etmek istiyoruz. Biz her zaman dünyaya yön vermeye devam edeceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Keles’te yaşam kalitesi yükseliyor

Keles ilçemize Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan ve bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan Sosyal Hizmet Binası’nda inşaat tamamlanma aşamasına geldi. Keles’in Cuma Mahallesi’nde bodrum, zemin, artı 2 kat olarak toplam 2970 metrekare inşaat alanı bulunan projenin bodrum katında 15 araçlık bir otopark alanı […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/