Mehmet Keskin’den Covid 19 haberine kınama

DAĞDER HABER
2 0

Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, belediye meclis üyelerinden birinin Covid-19’a yakalanmasıyla ilgili yapılan haberde fotoğrafının kullanılması ve Keles Belediyesi’nde panik havası oluştuğunu öne süren haberle ilgili kınama yayınladı.

Keskin mesajında şunları ifade etti: “Çok üzgünüm. Evet bir belediye meclis üyemiz Covid 19’a yakalanmıştır. Ancak;
1- Bu yakalanma olayıyla Belediyemizin alakası yoktur.
2-Meclis üyesi arkadaşımızla belediyemizde görüşen arkadaşlar olmuştur, kendileri karantinaya alınmıştır ve hiçbir sıkıntılı durumları olmamıştır.
3-Bu olayın benimle hiç bir alakası olmamasına rağmen fotoğrafımın kullanılmasından dolayı üzgünüm ve bu tür yayın ve yayıncıları önce kendi adıma kınıyorum.
4-Ancak esas önemlisi habere herhangi bir diyeceğim olmamasına rağmen kendi derdiyle ulaşan bir hanımefendinin isminin yanında fotoğrafının da basılması hiç de uygun olmamıştır.
5-Gönlümüz arzu etmez ancak bundan sonra da hastalanan kişiler olacaktır. Olayın haberleştirilmemesi, hele hele kişilerin fotoğraflarının basılmamasının uygun olacağını düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Ağustos zaferlerimiz kutlu olsun

Tarihimizin onur sayfalarını oluşturan milli bayramlar, gücünü tarihten alan Türk milleti için vazgeçilmez öneme sahiptir. Bir asker millet olarak Türkler, tarihteki en büyük başarılarını askerlik ve teşkilatçılıkta göstermiştir. Bundan dolayıdır ki Türkler, düşmanları tarafından bile takdir edilmekten geri kalmamıştır. Türkler, tarihin her döneminde devlet kuran ve bağımsız olarak varlığını sürdüren […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/