Orhaneli Toki’de aksaklıklar gideriliyor

DAĞDER HABER
0 0

Orhaneli’de yapımı devam eden TOKİ konutlarının yapım aşamasındaki aksaklıklarının giderilerek en kısa süre içerisinde tamamlanması için Belediye Başkanı Ali Aykurt TOKİ Başkan Yardımcısı Mustafa Levent Sungur ile görüşmüştü.

Yapılan görüşme sonrası inceleme yapmak üzere Orhaneli’ye gelen yetkililer, TOKİ Uygulama Şube Müdürü Fikret Dikkanoğlu ve müteahhit firma yetkilisi ile görüştü. Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt: “Yetkililerle yaptığımız görüşme ve yerinde inceleme sonucunda; eksiklerin bir an önce giderilerek konutların bayramdan sonra teslim edilmesi planlanmaktadır. Ayrıca 126 Konutun yapılacağı 2. Etap için proje çalışmalarına da yine bayramdan sonra başlanacaktır.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Şakşakçılar!

Boş muhalefeti sevmem. Her şeyi eleştiren, her yapılanda kusur bulmaya çalışan muhalefet tarzının faydadan çok zarar getirdiğini düşünürüm; yalnız yardakçılıktan da hoşlanmam. Her yapılanı akıl süzgecinden geçirmeden, vicdan muhasebesini yapmadan alkışlayan şakşakçılardan da nefret ederim. Ülkemizde bu durumlara düşmüş ciddi bir kesim var. Neyi, nereden, nasıl eleştiririm diyen ve her […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/