Harmancık Kaymakamlığı’ndan sosyal market uygulaması

DAĞDER HABER
4 0

Harmancık Kaymakamı Yasin Şahin bizzat ürünlerini yerleştirdiği sosyal market uygulamasını şu sözleriyle paylaştı:

Kıymetli hemşehrilerim,Bir güzel önemli etkinliğimizi sizlerle paylaşmak isterim.

Sosyal Market…Sosyal Market Nedir?

Vakıf mevzuatımız dolayısıyla muhtaçlık sınırı gereği ayni ve nakdi yardım yapamadığımız vatandaşlarımızın mağduriyetlerini, ihtiyaçlarını gidermek adına “kapısının ihtiyacı olan herkese açık olduğu” ayni yardım destekli bir markettir.

Sosyal Market Finansmanı Nasıl Sağlanır?
Sosyal marketimiz raflarında yer alan bütün ürünler hayırseverlerimiz tarafından karşılanmaktadır. Marketimiz nakdi bağış kesinlikle kabul etmemektedir.
Sosyal Market’in Amacı Nedir?
Yardımlaşma, kardeşlik ve hemşehrilik duygusunu öne çıkarıp sosyal adaleti pekiştirici önlemler alarak hayırseverlerimiz sayesinde kayıt ve şarta tabi tutulmadan ihtiyacı olan herkesin ayni yardım ihtiyaçlarını karşılayabilen örnek bir Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olmak.Kıymetli hemşehrilerim, Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyuruyor ki: “Yanı başında komşusu açken tok olarak geceleyen kişi (olgun) mü’min değildir.”

Mübarek Ramazan Ayı’na girdiğimiz şu süreçte muhtarlarımıza da belirttiğim üzere hayırseverlerimiz sayesinde sofrasında çorbası, tuzu, ekmeği eksik olan vatandaşımız kalmayacak inşallah. Sizlerden ricam aşağıda iletişim bilgilerini paylaşacağım numaralardan bizlerle iletişime geçerek hayır duası almanız ve hep birlikte bu hayırlara ortak olmanızdır.Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla daha çok ihtiyaç duyulacağını düşündüğümüz bu süreçte Sosyal Marketimiz 7/24 açık tutulacaktır. Gerek sokağa çıkma yasağı kapsamında olan vatandaşlarımız için gerekse tüm vatandaşlarımız için geçerli olan yasaklı günlerde Vefa Sosyal Destek Grubu bünyesinde oluşturmuş olduğumuz ekip araçlarımız ve muhtarlarımız sizlerin emrindedir…

Hayırlı Ramazanlar…

Kaymakam Yasin Şahin

İletişim Bilgileri:0 (535) 842 21 97 – 0 (536) 352 77 97

Vakıf İrtibat No: 0 (224) 881 26 32
Kaymakamlık İrtibat No: 0 (224) 881 24 50 – 0 (532) 722 55 51
(Sosyal Medyadan mesaj yoluyla da bizlere ulaşabilirsiniz.)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

AĞAÇ KORKUTMA GELENEĞİ

DAĞ YÖRESİ YÖRÜK – TÜRKMENLERİNDE AĞAÇ KORKUTMA GELENEĞİ Orta Asya’dan bizimle beraber bu topraklara gelen ve hayatın her alanına hitap eden pek çok Ata öğretisi / geleneğimiz var. Bizim kimliğimizin ve farklılığımızın bir parçası olan bu geleneklerden biriside “ağaç korkutma” geleneği/öğretisidir. Meyve verimi düşen veya kurumaya yüz tutan ağaçları canlandırıp […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/