Büyükorhan’da kaza

DAĞDER HABER
0 0

Büyükorhan’da sürücüsünün patates almak için indiği otomobil engelli kardeşin el frenini indirmesiyle hareket etti. Kazada bir aile ölümden döndü.

Kaza Büyükorhan ilçesi şehir merkezinde gerçekleşti. Araç şoförü S.B.; içinde engelli kardeşi, eşi ve iki çocuğunun bulunduğu otomobille patates almak için bakkalın önünde durdu.

El freni çekili otomobilin ön koltuğunda oturan engelli M.A.B. el frenini indirince otomobil yokuş aşağı hareket etmeye başladı.

İçinde ikisi çocuk dört kişinin olduğu otomobil 40 metre hareket ettikten sonra sokak lambasına çarparak durabildi.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan araç içinde bulunanlar 112 ekipleri tarafından ambulansla Büyükorhan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bu mutluluk her şeye değer…

Hemşehrimiz Yusuf Latifoğlu’nun rahatsızlığına yönelik düzenlediğimiz yardım kampanyasının ardından başlayan tedavi sürecinde ailemizden mutluluk ve teşekkür mesajlarını almak bir kez daha enerjimize enerji kattı. Bir elin parmaklarını geçmeyen sosyal medya şovmenlerinin sinek kanadından vızıltı çıkaran yalan yanlış tüm saldırılarının da ne kadar boş olduğunu tescilliyor… Yörenin tüm dinamikleriyle ve gerçekten […]

Dagder.org.tr'yi ziyaret ettiniz mi?

http://dagder.org.tr/